קופה
חזור

סל הקניות שלך ריק

המשך בקניות

אנא התחבר אם ברצונך לשחזר את הסל שיצרת בעבר

סך הכל: 0.00 ₪
אבקות חלבון בטעם קפה

תמונות נוספות

אבקת חלבון פיור קומפלקס - תשלובת חלבון מי גבינה Pure משקל 660

היה ראשון לתת חוות דעת על מוצר זה

זמינות: במלאי

99.00 ₪ 83.00 ₪
+ -

מהדורה מיוחדת (קטנה) של חלבון פיור בשלוש טעמים, עכשיו במלאי!


 


תיאור המוצר:
תשלובת חלבונים כשרה המכילה 3 סוגי חלבון מלאים ללא תוספת סוכר חיטה או סויה


חלב ישראל בהשגחת הרבנות ראש העין





פרטי מוצר

מגיע בטעמים וניל, קפה, שוקולד עשיר
יתרונות השימוש באבקת החלבון למי מיועדת אבקת חלבון?

  1. לאנשים שרוצים גיוון בתפריט (לאבקות חלבון היום יש טעמים מאוד אקזוטיים כגון: בננה, קרם עוגיות, שוקולד מילקשייק, קרמל ועוד).
  2. לאנשים שאינם מצליחים לצרוך מספיק חלבון בתפריט היומי שלהם – בעיקר ממזון מוצק (כגון קוטג', טונה, חזה עוף וכו'). ההמלצה למתאמנים שמבצעים אימוני משקולות היא לצרוך לפחות 1.8 גרם חלבון לכל ק״ג משקל.
  3. נוחות – להתחיל להכין חזה עוף ( או מוצרים דומים) לפעמים דורש זמן, כוח, וזיקה לא לשרוף דברים, לכן, אבקת חלבון נועדה לתת פיתרון קל, נוח ומהיר למתאמנים. ניתן לקחת אבקת חלבון לכל מקום למלא מים/חלב/או כל משקה אהוב אחר ולשתות תוך מספר דקות, במקום להביא קופסאות של אוכל לאותו היעד.
מיועדת ל אנשים המתקשים להגיע לצריכת חלבון יומית מספקת, אנשים אשר מתקשים להעלות במסת השריר, אתלטים וספורטאים, חיטוב, ספורטאים המתקשים להתאושש בין האימונים, אנשים אשר מחפשים להגדיל משמעותית את מסת השריר, אירובי וסיבולת, אנשים אשר נמצאים בדיאטות דלות בפחמימות, אנשים אשר מתקשים לאכול כמויות גדולות של אוכל
המלצות לשימוש כמה לקחת? מתי? כיצד?
  1. סקופ של אבקת חלבון = ל 33 גרם, שמתוכם יש 25 גרם חלבון (משתנה לפי הטעם), מעט שומ ומעט פחמימה.
  2. צורכים בד"כ 1-2 סקופים של אבקת חלבון (סקופ = מנת הגשה של אבקת חלבון. כלי הפלסטיק שמגיע בתוך הדלי של האבקת חלבון ומשמש ככלי מדידה) עם 250-500 מ"ל של מים או חלב.
  3. יש לצרוך את אבקת החלבון לפי כמות הפעמים שזקוקים לכך בהתאם לתפריט התזונה היומי. אנחנו ממליצים לצורך 2 סקופים של אבקת חלבון (~50 גרם חלבון, יתכן ותצטרכו רק סקופ אחד) רק לאחר האימון. אין כמו לפנק את עצמך בסוף האימון באבקת חלבון בטעם שאתה אוהב. זה מביא תחושה טובה (במיוחד כאשר אתם בחיטוב, לקבל משהו "מתוק") וגם כי אין תמיד חשק להכין אוכל ישר לאחר האימון.
  4. יש לאבקת חלבון גם תגובה אינסולנית גבוהה, כך שכ-58% מאבקת חלבון יכולה להפוך לגלוקוז ולספק התאוששות הורמונאלית לאחר האימון.
  5. אילו טעמים הם המומלצים ביותר באבקות חלבון פיור נוטרישן ? אם זו פעם ראשונה שאתם צורכים/רוכשים אבקת חלבון, אנחנו ממליצים לרכוש טעם בננה. זהו הטעם המוצלח ביותר ברוב המותגים. אם אינכם אוהבים בננה, הטעם השני המוצלח ביותר (בד״כ) הוא קרם עוגיות
מנת הגשה מכילה טעם קפה - 69 מנות הגשה 75% חלבון
כל מנת הגשה מכילה:
חלבון: 24.8 חלבון
פחמימה 2.6
שומן: 1.8

טעם בננה - 69 מנות הגשה 78% חלבון
כל מנת הגשה מכילה:
חלבון: 25.9
פחמימה: 2.8
שומן: 1.9

טעם עוגיות - 69 מנות הגשה 76% חלבון
כל מנת הגשה מכילה:
חלבון 25.1
פחמימות: 3.7 (בגלל העוגיות יש תוספת פחמימה)
שומן: 2.2
מרכיבים חלבון מי גבינה מרוכז, חלבון הידרולייז וחלבון ביצה.
מותג Pure
תוצרת ישראל
מק"ט pure__small
תיאור המוצר

    פרטים

    אבקת החלבון הכשרה פיור הנה תשלובת חלבונים

    1.חלבון מי גבינה - Concentrate

    זהו חלבון בעל ערך ביולוגי מצויין, והוא גם נספג מהר במערכת העיכול. חלבון מי גבינה מכיל הרבה חומצות שהן בעלות חשיבות ביולוגית רבה. יתרון נוסף שלו הוא שחלבון מי גבינה מתמוסס היטב במים (כפי ששמו מעיד) ולכן קל לערבוב ואינו יוצר גושים במשקה. הערך הביולוגי, מהירות הספיגה, המחיר וקלות הערבוב גורמים לו להיות החלבון הנפוץ ביותר. החסרון התיאורטי הוא שדווקא בגלל הספיגה המהירה ייתכן שחלק מחומצות האמינו מנוצלות ליצירת אנרגיה ולא לבניית חלבונים חדשים, דבר שקורה פחות בחלבון ביצה. מצד שני, גם חלבון מי גבינה וגם חלבון ביצה גורמים לעליה בבניית חלבון בשריר (MPS) כאשר הם נצרכים לאחר אימון. 


    2. Hydrolized – חלבון שעבר פירוק חלקי ולכן הספיגה שלו מהירה יותר מכל חלבון אחר

    חלבון הידרוליזאט הינו חלבון שעבר תהליך פירוק באמצעות עיכול ע"י אנזימים פרוטאוליטים המפרקים חלבון למקטעים קצרים. היתרון בו הוא יכולת הספיגה המהירה ביותר בגוף, שכן תהליך העיכול אינו מתחיל כשהחלבון שלם אלא מחלקיקיו המפורקים. אבקת חלבון פיור כשרה מומלצת גם בשל העובדה שהיא משלבת חלבון מסוג זה.


    3. חלבון ביצה

    חלבון ביצה - מבחינת הערך הביולוגי מדובר בחלבון מצויין ובעל ערך ביולוגי גבוה (bv). חלבון ביצה אינו מכיל פחמימות ושומן שכן הוא מיוצר מחלבון ("הלבן") הביצה בלי החלמון, ויש בו ויטמינים רבים (A, B, D ו-E). איך היתרון הבולט של החלבון הביצה הוא הספיגה האיטית שלו
    בדרך כלל ספיגה עד 4 שעות. אבקת חלבון פיור כשרה מומלצת בין היתר בשל העובדה שהיא משלבת חלבון ביצה.


    חלבון מי גבינה הוא החלבון המומלץ כחלבון הטוב ביותר לאחר האימון כדי להכניס חומצות אמינו לדם יותר מהר. אך למעשה זה לא מדויק, גם ישנו מידע שאומר שחלבון "מהיר" אחרי אימון הוא לא האופטימלי להעלאה במסת השריר הרזה (עקב פירוקו המהיר חלקו מומר לאנרגיה), חלבון "איטי" או שילוב של חלבון מהיר ואיטי נראים כשילוב אפקטיבי יותר. השילוב של מי גבינה וחלבון ביצה אמור להיות עדיף משום שמי הגבינה מספקים חומצות אמינו מהר שנותנות בוסט לסינתוז החלבון, בעוד שהחלבון ביצה מספק חלבון לזמן ארוך יותר כדי למנוע התפרקות של חלבון.

    היתרון בתשלובת חלבונים המכילה חלבון מהיר ואיטי הוא שהעיתוי צריכת החלבון יכול להיות בכל שעה, בזכות החלבונים המהירים ניתן לקבל בוסט של סינטוז חלבון מיד לאחר האימון ובזכות החלבון האיטי (ביצה) שנספג לאט יותר ניתן לקבל שחרור מושהה של חומצות אמינו לדם וזה לא הכל, השילוב שלהם סינרגטי, החלבונים המהירים נוטים להיות מומרים חלקם לאנרגיה בזכות הספיגה המהירה שילוב של חלבון איטי מונע התפרקות החלבון המהיר ובכך הם משלימים אחד את השני.
    חלבון ביצה יהיה פתרון מושלם בין ארוחה לארוחה, הוא משתחרר לאט לאדם מה שאומר שעד הארוחה הבאה שלכם יש שחרור איטי של חומצות אמינו חיוניות למתאמנים. עקב שחרור האיטי ניתן לצרוך גם לפני השינה ולייצר סביבה אנאבולית גם בשינה.

    ניתן לראות כי לכל סוג חלבון ישנם היתרונות שלו. שילוב של כל החלבונים הללו ויתרונותיהם ביחד באבקת חלבון אחת ייתן סינרגיה משמעותית יותר
    בהשפעתם על הגוף לאחר פעילות כל זאת ביחס לשימוש בחלבון מבודד מסוג אחד.

    חלבון פיור ניוטרישן - אבקת חלבון כשרה מומלצת ובלעדית לאמינו שופ!

    אחוז החלבון בפיור קומפלקס:

    טעם קפה - 69 מנות הגשה 75% חלבון
    כל מנת הגשה מכילה:
    חלבון: 24.8 חלבון
    פחמימה 2.6
    שומן: 1.8

    טעם בננה - 69 מנות הגשה 78% חלבון
    כל מנת הגשה מכילה:
    חלבון: 25.9
    פחמימה: 2.8
    שומן: 1.9

    טעם עוגיות - 69 מנות הגשה 76% חלבון
    כל מנת הגשה מכילה:
    חלבון 25.1
    פחמימות: 3.7 (בגלל העוגיות יש תוספת פחמימה)
    שומן: 2.2

    באבקת חלבון כשרה פיור אין מטלטודקסטרין - זהו יתרון עצום על פני כל החלבונים האחרים!
    מעבר לזה שמדובר בתשלובת מאוד איכותית בעלת אחוז חלבון גבוה, מדובר בערכים מעולים למנת הגשה.
    כל הטעמים מתערבבים ממש ללא קצף וכולם טעימים גם על בסיס מים.

    אתם עדיין מתלבטים? הזמינו כעת!

     

חוות דעת על המוצר

    כתוב ביקורת

    הנך סוקר: אבקת חלבון פיור קומפלקס - תשלובת חלבון מי גבינה

    איך תדרג מוצר זה? *

      כוכב 1 2 כוכבים 3 כוכבים 4 כוכבים 5 כוכבים
    דירוג המוצר
שאלות על מוצרים

    שאלות על מוצרים

    למוצר זה עדיין לא נוספו ביקורות

אנא המתן...

הוספת את המוצר הבא לסל הקניות
{{var product.name}}

הסרת את המוצר הבא מסל הקניות:

{{var product.name}}

המשך בקניות או הצג את סל הקניות