קופה
חזור

סל הקניות שלך ריק

המשך בקניות

אנא התחבר אם ברצונך לשחזר את הסל שיצרת בעבר

סך הכל: 0.00 ₪

שיבולת שועל לשתיה – כל מה שרציתם לדעת

0 תגובות
צוות אמינושופ | תוספי תזונה | גרסה להדפסה
 

שיבולת שועל (Oats), או בשמה המדעי Avena sativa, היא אחת מחמשת מיני דגן המוכרים כ-חששש"כ (חיטה, שעורה, שיפון, שיבולת שועל וכוסמין).

לשיבולת השועל נפוץ שם חיובי מאוד בקרב שוחרי הבריאות הכללית, והיא אכן מככבת בתפריטים רבים, בין אם מדובר בירידה במשקל, שמירה על משקל מאוזן או העלאת מסת שריר. בין אם בעוגיות, קינוחים או בסיסים למאפים מזינים. היא מככבת ב"חטיפי האנרגיה" ועוד, והיא למעשה אחד המצרכים המנצחים, ולא בכדי!

שיבולת שועל – מה יש בה ?

אז מה יש בה, בשיבולת הזו, שהיא כל כך "נערצת"?

נתחיל ממקור שמה –
ישנן מספר טענות, כאשר המובילה שבהן היא דמיון השיבולת לאוזן השועל.
לשיבולת מיוחסים יתרונות רבים, חלקם אכן מוכחים, ומקצתם טרם הוכחו באופן משביע רצון. ביניהם נמנים הורדת רמות סוכר, סיוע בשינה ערבה, הזנת העור, סיוע בהפחתת סיכון למספר סוגי סרטן (עם הסתייגות) ועוד.

יתרון נוסף הוא ערכה הגליקמי הנמוך, מה שאומר "שחרור מושהה" (Timed release) אל זרם הדם, היעדר "הקפצת אינסולין" בשפת העם (רמות הגלוקוז בדם), תחושת שובע לזמן ממושך יותר וזהו רק קצה הקרחון.

מה עוד יש בה?
המון סיבים תזונתיים. 10.6 גרם (ב100 גרם) ברגילה, ועד 15 גרם (ב100 גרם) לערך במלאה טחונה.
ב100 גרם שיבולת שועל ישנם גם 15-17 גרם חלבון, 66-69 גרם פחמימות ומעט שומנים, כ- 4 גרם לערך, מה שמבטיח דגן מזין במיוחד.
בתוך כל אלו ניתן למצוא קומפלקס מרשים של ויטמינים מקבוצה B, סידן, זרחן, וכמויות מרשימות של אבץ, אשלגן, מגנזיום וברזל!

כיצד שיבולת שועל תורמת למתאמן?!

המוצר הוא בעצם מזון מושלם עבור ארוחה נפלאה, או כגיינר 1:4 כשלעצמו (4 גרם פחמימה ל1 גרם חלבון), ועד 1:1 בתוספת
משתנה של אבקת חלבון. הסיבים ומעט השומן "בילט אין" מבטיחים ספיגה מושלמת, לצד ויטמינים ומינרלים סופר חיוניים להתאוששות ושפעול מערכת עצבית שרירית.

מה עוד?
עם הזמן התרגלו לקרוא למוצר "קוואקר", על שם המותג מבוסס שיבולת השועל.
הגדילו לעשות ופגעו בשמה הטוב של השיבולת תחת מוצרים עתירי סוכר כגון "חטיפי אנרגיה", שקי "תערובת למוזלי", מכירת שיבולת שועל לבנה ופחות איכותית ועוד ועוד.

לשיבולת השועל המלאה של גל אור מספר יתרונות מרכזיים:
1. אריזת וואקום שומרת טריות.
2. שיבולת השועל האיכותית ביותר, שיבולת גרמנית.
3. המוצר נטחן כ-6 פעמים באבני ריחיים לרמה הדקה ביותר וללא מגע יד אדם.
4. בעקבות טחינת השיבולת גם ערכיה משתפרים אף יותר! יותר מסובין, יותר משיבולת מלאה.
5. שלא כמו בשיבולת רגילה, המצריכה קליה עקב הימצאות חומצה פיטית, שיבולת שועל זו לא זקוקה לשם עיבוד, שלא לדבר על מקומות בהם מעבדים את השיבולת במיקרוגלים ודומיהם.
6. השיבולת נוחה לשתיה. כתוספת לשייק, בין ארוחות, קוצר זמן או אפילו סתם עצלות
7. המחיר – 1 ₪ למנת הגשה בלבד, ויחד עם מנת חלבון מהווה ארוחה מזינה ומאוזנת, בכל מקום, בכל זמן, ובפחות מחמישה שקלים! בשילוב עם חלבון גל אור – ארוחה שלמה ועשירה תעלה לכם למעשה 1$ בלבד!
8. יכולת שליטה ב"הרכב גיינר" אצל העולים במסה. אם כבר עולים במסה, שיהיה בקלאסה!
9. המוצר מתאים כמעט לכל גיל ולכל מצב בריאותי, ואף מסייע בשיפור חלק ממצבים מסויימים.

לסיכום,
שיבולת שועל היא דגן מזין וחיוני ביותר, ועכשיו, כשהיא גם המובחרת ביותר, וגם במחיר שווה לכל כיס, מדובר במוצר מהפכני לכיסכם, לנוחיותכם, והכי חשוב לבריאותכם!

אמינושופ וגל אור חרטו על דגלן משולש של מקסימום הגינות, נוחות ובריאות!
ולכם גבירותיי ורבותיי נותר רק ליהנות מכל הטוב הזה!
המהפכה כבר כאן!


 
תגובות פייסבוק
כתיבת תגובה

אנא המתן...

הוספת את המוצר הבא לסל הקניות
{{var product.name}}

הסרת את המוצר הבא מסל הקניות:

{{var product.name}}

המשך בקניות או הצג את סל הקניות